Laman Utama | BIO-ASLI

Bio-Asli Terbaik Di Malaysia

20 Tahun Pengalaman Di Pasaran!

Produk Bio-Asli yang berasaskan Minyak Kelapa Dara sangat berkesan dan telah berada dalam pasaran selama lebih 20 tahun di Malaysia

100% Online

Pembelian secara online memudahkan pelanggan membeli produk dengan hanya di hujung jari sahaja.

Beli Sekarang
Produk Berkualiti

Semua produk dihasilkan di Kilang Desaku Trading yang bertaraf GMP, mempunyai sijil MESTI dan pengiktirafan HALAL. Bahan yang digunakan juga berkualiti dan berkesan.

Kelebihan Produk
Produk Berkesan

Produk kami telah terbukti berkesan digunapakai oleh lebih 200ribu pelanggan berdaftar kami.

Lihat Testimoni
Tawaran Diskaun

Setiap belian produk Bio-Asli, kami menawarkan pelbagai hadiah dan tawaran diskaun secara bulanan atau tetap.

Lihat Tawaran Terkini
Kenapa Minyak Kelapa Dara?

1001 Kelebihan

Ketone Asid / Anti-Oksidan / Monolaurin & Monocaprin

Ketone Asid Kaya dengan ketone asid di mana dianggarkan lebih dari 60% terdapat dalam minyak kelapa dara, yang akan ditukar sebagai tenaga di dalam badan (ketone energy). Ianya lebih halus dan mudah diserap dan digunakan sebagai tenaga berbanding glukosa yang memerlukan gabungan insulin untuk dicerna ke dalam sel sebagai tenaga (sel tubuh, neuron sel otak, nefron sel buah pinggang sel beta & alfa kelenjar pankreas dan lain-lain).


Anti-Oksidan Minyak kelapa dara mengandungi antioksidan yang sangat hebat iaitu tocopherol dan tocotrienols. Kajian mendapati tocotrienol 50 kali ganda lebih berkesan berbanding tocopherol. Ia berfungsi menstabilkan radikal bebas yang terdapat dalam tubuh manusia. Radikal bebas ini, jika tidak distabilkan akan menyebabkan molekul oksigen yang kehilangan 1 cas negatif elektron akan membunuh sel-sel dalam badan dan seterusnya akan menjadi punca berbagai-bagai penyakit kronik.


Monolaurin & Monocaprin Di dalam Minyak kelapa dara mengandungi capric & lauric asid secara purata 55% yang apabila diminum akan berubah di dalam badan menjadi monolaurin & monocaprin yang menyamai susu ibu di mana, ia boleh menguatkan pertahanan tubuh badan serta membunuh kuman, kulat, cacing dan virus.

Perniagaan Online Networking

Sertai BIORICH

Online Trading Affiliate & Pos (OTAIPOS)

Produk guna sendiri - Tidak perlu menjual produk pun boleh berjaya dalam konsep bisnes OTAIPOS, tetapi jika anda pandai menjual itu adalah satu kelebihan besar untuk jana pendapatan.

Terdapat 2 jenis hadiah yang ditawarkan di Biorich iaitu Hadiah Tunai Multiple POT & Hadiah Tunai CTO (23 jenis hadiah ditawarkan). Biorich yakin dengan penawaran Hadiah Wang Tunai yang lumayan, seimbang dan tidak membebankan serta realistik ianya benar-benar dapat merealisasikan impian usahawan-usahawan yang komited menjadi berjaya, kaya dan barakah.

Sebuah Program Latihan Terapi Yang Mengubah Selamanya Kefahaman & Pandangan Anda di Minda, Hati serta Tindakan.

Lagu Bio-Asli

Lagu Biorich

Bio-Asli : Minyak Kelapa Dara No. 1 Di Malaysia

Dapatkan promosi atau diskaun istimewa apabila anda membeli

Beli Sekarang
TOP