No Telefon Syarikat

   

Lupa ID & passward

 
Dibuka 8.30am hingga 6.00pm

  603 - 3224 8721     Cik Ina
  019 - 3880098        Pn Ana
  019- 7725338         Pn. Zainun
  Fax : 603-3224 2321

  Hantar email

 
 

20 Ahli Terbaru Bio-asli

 
 
 
 

 
Anda sangat dialu-alukan mengirimkan email pengalaman anda setelah menggunakan produk Bio-Asli, Email yang sesuai akan disiarkan di halaman web ini dan pihak syarikat akan memberi hadiah istimewa kepada email yang terpilih. Kami juga akan merasiakan latar belakang anda jika diminta-Terima Kasih.
 
 

Pengguna 1: Ali Bin Hudzori ; Tmn Seri Nakhoda Omar, B.N.O

 

Saya seorang pelajar tingkatan enam, dan tinggal di asrama yang persekitarannya adalah ladang kelapa sawit. Adalah menjadi 'rutine' pelajar asrama menjalani 'prep' pada waktu malam. Cahaya terang dalam kelas di mana kami belajar, rupanya mengundang berbagai jenis serangga yang berbagai ke dalam bilik yang sama. Sejenis serangga terbang, kecil seperti 'Semut  Selangor', tetapi ekor berwarna seperti tebuan menjadikan saya dan kawan-kawan gelisah. Gigitannya perit dan meninggalkan kesan ruam dan kemudian bertukar kepada keadaan melecur yang teruk. Kebetulan  cuti hujung minggu sewaktu balik kerumah keadaan saya disedari oleh jiran, yang kemudian mengsyorkan untuk menggunakan minyak kelapa dara (Pure) sebagai ubat sapu. Sekitar seminggu keadaan kulit saya pulih seperti sediakala. Begitu juga kawan-kawan asrama saya yang turut sama menggunakannya.

 

 

Pengguna 2 : Mohammad ; Bt 1 Jln Feri Sabak Bernam

 

Anak saya berumur 8 tahun. Kegemarannya memancing ikan dan mencari 'spider' untuk peliharaan. Keadaan ini mendedahkannya kepada risiko gatal dan sakit kulit. Januari 2006 ia mengalami kudis yang agak teruk pada betis dan peha. Seperti yang dimaklumi oleh semua orang ubat yang biasa terdapat di pasaran hanyalah ubat sapu dan krim...... tak tau berapa puluh jenis yang telah saya gunakan untuk anak saya. Akhirnya  seorang kawan  mencadangkan saya untuk mencuba minyak kelapa dara (Pure) sebagai ubat sapu. Kini (19hb Jan 2006) kudis anak saya telah sembuh, dan saya tidak perlu berbelanja lebih untuk ubat-ubatan lain, dan penggunaannya (minyak kelapa dara) pun sangat menjimatkan

 

 

Pengguna 3 : Hafizah; Sepintas, Sabak Bernam

 

Sepintas, tempat tinggal saya adalah sebuah kampung yang kebanyakan tanahpersekitarannya adalah terdiri dari kebun kelapa atau kelapa sawit. Keadaan redup dalam kebun tersebut menjadi habitat kegemaran nyamuk. Gigitan nyamuk adalah satu perkara yang mustahil untuk dielakkan, samada siang atau malam. Kadang-kadang gigitan nyamuk tersebut meninggalkan kesan bintik-bintik merah dan menjadikan kulit sentiasa gatal. Keadaan tergaru-garu membuat saya kadang-kadang merasa malu. Mujur terlintas difikiran saya untuk mencuba Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (Pure) yang ada dalam simpanan ayah, sebagai ubat sapu. Kini saya lega, kegatalan serta kesan gigitan nyamuk tidak lagi menjadi masalah saya. Lebih menarik lagi kulit saya kelihatan halus dan segar semula.

 

 

Pengguna 4:  Adam; Tmn Seri Nakhoda Omar, B.N.O   

 

Anak saya berumur 9 bulan mengalami ruam pada kulit yang teruk. Seluruh anggotanya dipenuhi ruam dan ia sentiasa dalam kegatalan. Keadaannya bertambah parah bila ia berpeluh. Waktu malam ia sentiasa merengek atau menangis yang mengakibatkan saya suami isteri tidak dapat tidur, dan terpaksa bergilir berjaga untuk melayaninya. Keadaan berlanjutan beberapa minggu dan segala ubat sapu dan krim yang saya beli samada dari farmasi dan klinik tidak mendatangkan apa-apa kesan. Akhirnya seorang jiran yang prihatin dan tersedar akan tangisan anak saya yang berterusan waktu malam mengesyorkan saya untuk menggunakan Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (Pure) sebagai ubat sapu. Alhamdululillah syukur selepas dua hari ruam kulit anak saya hilang samasekali.

 

 

Pengguna 5 : (Minta nama tidak disiarkan) Sg. Besar, Selangor.

  Saya seorang  peniaga. Banyak sudah wang saya laburkan untuk perniagaan saya. Masalah datang bertimpa-timpa, seakan tiada kesudahannya. Namun bayang-bayang untung dan kejayaan masih tidak kelihatan. Disamping perniagaan  banyak perkara lain yang terpaksa saya fikirkan, termasuk keluarga dan anak-anak yang bertebaran tinggal di asrama (termasuk pembelajarannya, perbelanjaannya, serta keselamatannya). Kadang-kadang tidur tidak nyenyak dan selalu terganggu  oleh mimpi-mimpi yang menekan perasaan. Pada peringkat awal kesan ketara yang saya alami ialah  rambut secara keseluruhannya menjadi halus seperti rambut bayi diikuti keguguran rambut yang teruk. Cuma dengan sekadar usapan pada kepala sudah cukup untuk rambut saya gugur. Akhirnya saya dapati bahagian atas kepala saya sudah mula kelihatan kulit, dengan rambut yang sudah terlalu jarang. Risau dengan keadaan tersebut saya berikhtiar mencari penawar. Mujur saya terjumpa Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (Pure dan + Honey) Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (Pure) saya sapukan di kepala setiap malam sebelum tidur dan minyak kelapa dara + madu saya minum satu sudu setiap hari. Kini rmasalah rambut gugur saya telah selesai dan secara kseluruhannya rambut saya sudah segar kembali sepertimana ketika saya remaja dahulu - bilah rambut kerasi serta hitam bersinar kembali.

 

 

Pesakit Jantungnya.

 

   

TESTIMONI & KES DALAM PENGENDALIAN PROF. JON J. KABARA

Prof. Jon J. Kabara head of Biochemistry and Pharmacologi of Michigan State University.

 Berikut adalah kenyataan Prof. Jon J Kabara terhadap pesakit jantungnya.

 “  Maria, seorang penghidap sakit jantung, diberitahu oleh doktor pakarnya, (ahli kardiologi) bahawa dia hanya mempunyai masa sekitar lima tahun untuk hidup. Diantara salah satu gejala umum sakit jantungnya adalah cardiac arrhythmia, dimana degupan jantungnya berlaku tidak teratur. Arrhytmianya begitu parah sehingga doktor mendesak agar dia memasang pacemaker yang diimplan atau di tanam di dalam dadanya. Dia menolak kerana masih ingin mencuba beberapa kaedah yang lebih alami, tetapi gejalanya tetap sama bahkan semakin buruk. Saya memberitahunya tentang minyak kelapa dara dan dia mulai mengkonsumsinya seperti suplemen lain. Diminum 4 sudu makan setiap hari. Hasil pada hari pertamanya dia melapurkan bahawa arrhytmianya menurun sebanyak 50%. Dia memberitahu dan mengakui bahawa keadaan ini merupakan degup jantung yang paling rendah dan perlahan yang pernah dia rasakan  sejak sekian lama. Dia memperakui bahawa dia tidak pernah menemui sebarang ubat sedemikian baiknya. Sehingga kini dia terus mengkonsumsi minyak kelapa dara dan jantungnya berfungsi dengan secara lebih normal ”.

 

 

Pengguna 6: (Minta nama tidak disiarkan) Seksyen 3, Shah Alam

 

Say seorang jurutera lulusan sebuah universiti Jepun. Isteri saya juga seorang warga negara Jepun yang sangat peka tentang pemakanan dan ubat-ubatan dalam keluarga. Sedapat mungkin segalanya mestilah benar-benar dari hasilan organik. Terbaru anak kecil saya mengalami ruam pada kulit. Isteri saya enggan memberikan ubat sapu yang saya perolehi dari klinik berhampiran. Saya bimbang, kalau penyakit kulitnya bertambah parah. Mujur saya menemui Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (Pure) yang sesuai dengan cita rasa dan kehendak isteri saya. Hasilnya tidak mengecewakan.

 

  ALAMILAH PERBEZAANNYA-PASTI LEBIH JAUH
 

IANYA TIDAK MAMPU DIGAMBARKAN OLEH KATA-KATA

[

 

Pengguna 1 :  (Minta nama dirahsiakan) : Bujang kahwin Janda;  Sepang.

  " Saya ditakdirkan baru bertemu jodoh (2005) dengan seorang janda. Dalam setiap perhubungan suami isteri, saya sentiasa tewas sebelum isteri menamatkan pusingan pertama. Kini dengan VCO Power 31 Bio-Asli (For Men) saya mampu mengatasinya dengan 3 pusingan berbalas 1. Sehingga kini saya belum pernah tewas lagi."
  Pengguna 2 : (Minta nama dirahsiakan) Status : Sudah berkahwin 12 tahun.
 

" Huuh............dia terpaksa minta 'adjourn' (waktu rehat) sebelum saya menamatkan perlumbaan."

 

Pengguna 3 : Dari Kuala Lumpur memaklumkan melalui sms

 

" Marvelous....!. I scored 3-1 last night. Syukur saya bertemu VCO Power 31 Bio-Asli  (For Men) "

  Pengguna 4 : Guru dari Kuala Selangor.
 

" Wow........! sampai saya tersandar kedinding....hebat habis ".

  Pengguna 5 : Juruteknik dari Kuala Lumpur
 

" Isteri saya selalu pesan .......Bang......jangan lupa minyak Power Rangers." (VCO Power 31 Bio-Asli (For Men)

  Pengguna 6 : Paramugari dari Subang Jaya (melalui e-mail)
 

" I always have wonderful Sunday.......dia seakan tidak mahu mendarat . Terima kasih VCO Power 31 Bio-Asli .

 up

 

Pengguna 7 : Penyelia Tapak dari Puchong

 

Heeei.....Beb..!..aku  berjaya merentas 3 lautan tanpa henti...lah.............Syabas VCO Power 31 Bio-Asli (For Men)

 

Pengguna 8 :  Jurutera dari Port Dickson

  " Betul-betul Power...... berasap....! " (beliau terus memesan 10 botol lagi untuk diperkenalkan pada kawan-kawan.)
 

Pengguna 9 : Pasangan Warga Emas dari Bangi.

 

" Kami telah berkahwin sekitar 25 tahun yang lalu. Kami adalah pasangan bahagia, walaupun kami sudah mnghampiri usia senja. Seperti kebanyakan pasangan usia lanjut banyak masalah dalam hal perhubungan. Keintiman kami sangat jauh berbeza berbanding dengan sewaktu muda dahulu. Namun hakikatnya kami masih  menginginkanya. Dengan kemampuan yang kami ada banyak sudah kaedah dan bahan yang kami telah cuba, sehingga kami menemui Minyak Kelapa Dara Bio-Asli (pure) dan VCO Power 31 Bio-Asli (For Men). Hasilnya kami telah 'muda' kembali.

 
MINYAK KELAPA DARA PURE + HABBATUS SAUDA

Anda digalakan mencuba menyapu seluruh badan suami dan isteri dengan minyak kelapa dara pure + Habbatus Sauda ( Bio-Asli ) sebelum/semasa perhubungan kelamin. Dan khusus bagi isteri Minyak Kelapa Dara (Pure) + Habbatus Sauda disapukan pada bahagian dalaman isteri  atau alat sulit suami  supaya lebih segar bugar. Jangan bimbang VCOHS akan meresap kedalam kulit seperti air ( tak perlu mandi) . InsyaAllah anda akan menempuh satu pengalaman yang menakjubkan. Janga lupa suami juga hendaklah memakai VCOP31 pada jam 7.00pm , VCO31 akan berkesan dari jam 9.00pm hingga 7.00am.(Lebih elok jika basuh dahalu) .  Selamat Berbahagia.

 ******

Hubungan suami isteri jika menggunakkan VCOHS.
1-Menyegarkan dan merawat sel kulit menjadi lebih tegang (elastik)
2-Mampu menghilangkan bau xxx isteri jika disapu ketika bersama atau disapu selalu pagi dan petang.
3-Memperbaiki kandungan asid dalam rahim untuk sperma subur serta   bertindak sebagai agen pelincir alami (natural)
4-Membunuh kulat, bakteria dan virus atau sakit kulit pada kemaluan (seperti masalah keputihan)
 
Berikut ialah antara kelebihan Minyak Kelapa Dara dan Habbatus Sauda.

Memperbaiki kontur buah dada, Sakit puan (mestris, ophoritis, indomeferitis). Melancarkan peredaran haid,Keampuhan lelaki,Sakit tuan(Premature ejaculation).

 

'PENEMUAN TERKINI TENTANG KEUPAYAAN HABBATUS SAUDA’.

 Kajian terkini oleh Gerald W. Gettel, RPh seorang ahli farmasi berdaftar, yang mempunyai lebih dari 20 tahun pengalaman mengkaji tentang ubat-ubatan dan herba, dan menjadi pakar rujuk beberapa pengeluar produk-produk herba serta formulasi, mendapati bahawa habbatus sauda’ sangat membantu menambah jumlah sel mammary bagi haiwan ujikaji makmal. Manusia juga didapati mempunyai kecenderungan serta tindak balas yang serupa terhadap kompaun yang merangsang sel mammary.

 Sehubungan dengan penemuan tersebut telah mendorong Gerald W. Gettel, RPh, memfurmulasikan produk baru, yang berasaskan herba khusus bagi membantu golongan wanita memperbaiki saiz dan kontur payudara mereka. Diolah bersama herba lain seperti Blessed thistle, Fennel, Fenugreek, Mexican Yam dan Saw Palmetto, Nigella sativa (habbatus sauda’) amat berkesan khusus bagi membantu wanita yang bermasalah dalam bentuk payudara. Juga bersama Ashwagandha, Avena Sativa, Damiana, Sativari, Ginger, Ginkgo, L-Histadine dan Niacin ia didapati berkeupayaan meningkatkan keinginan seksual serta meningkatkan tahap orgasma sesaorang. Minyak Habbatus Sauda juga digunakan sebagai bahan utama(base) untuk produk kesihatan dan pembesaran alat kelamin lelaki.

(sila rujuk : http://www.megabust.com)

 

 up

 

.

Adalah dengan ini di tegaskan bahawa syarikat berhak untuk menentukan sebarang ketetapan atau sebarang perubahan terhadap semua perkara dan dalam apa juga keadaan dalam sistem ini, samada yang berkaitan dengan sistem pelan pemasaran, sistem pemberian komisyen, kadar peratus komisyen, jumlah produk, harga, kandungan, saiz dan bentuk persembahan produk, sebarang bentuk, jumlah dan nilai hadiah yang akan diberikan, serta menentukan status keahlian berdasarkan peraturan yang sedia dimaklumi oleh semua ahli, tanpa terlebih dahulu mendapat persetujuan dari mana-mana pihak. Segala hadiah atau komisyen atau apa jua imbuhan jika ianya tidak dituntut oleh ahli yang berkenaan selama jangka masa 2 tahun dari tarikh tawaran adalah dianggap ahli berkenaan tidak berminat atau menolak tawaran tersebut dan dengan itu tawaran tersebut akan terbatal  dan syarikat berhak untuk tidak memberi komisyen @ hadiah @ ganjaran tersebut. Walau bagaimanapun syarikat tetap berpegang teguh pada prinsip ketelusan, keadilan, kesaksamaan serta kebijaksanaan  dalam menentukan semua perkara di atas.

 
Desaku Maju Marketing
(SA0030870-W)
NO.15 Jalan PPSL1
Pusat Perniagaan Sg.Lias
45300 Sg. Besar, Selangor, Malaysia
Tel : 03-3224 8721  Fax : 603-3224 2321
email : desaku@streamyx.com
© Copyright 2005.   All Right Reserved