<% id = Request.QueryString("id") %>
H o t l i n e  :  0 3-3 2 1 3  8 0 4 6  @  0 1 9 - 3 8 8 0 0 9 8   Fax : 0 3-3 2 1 3  6 5 6 3       Waktu pejabat  :  Isnin~Sabtu :  8.30 am  ~ 5.30 pm.
Bio-Asli Utama Produk Testimoni Daftar Keahli Belian Stokis Mentor
Produk Baru akan dilancarkan : Love Cream Isteri ( kod= Love i ) + Love Cream Suamir  ( kod= Love S ) & Teh Herba Manisan Stevia + Mas Cotek + Misai kucing serta CD syarikat
Bilangan Pengunjung
Blackberry Pearl
Bermula 1/6/2006
 Login                

 

 Katalaluan  
 Masuk

Hubungi Kami - percuma & cepat
Hantar message @ PC to PC call

 

TESTIMONI PENGGUNA

  . Minum Minyak Kelapa Dara...???

  . Sakit badan dan sendi

  . Resdung

  . 20 Tahun  resdung.

  . Pesakit Jantung
  . Suami Hebat
  . Isteri Istimewa
  . Kes-Ruam
INFO KESIHATAN
Jurnal/Rencana/Buku
Majalah/Akhbar/Internet

. Metabolisma dan Energi

. Pertahanan  Penyakit

. Virus dan bakteria super

. Berat Badan Ideal

. Susu Ibu dan MCFA

. Kulit dan Rambut

. Pebesaran Saluran   Kencing

. Sistem Pencernaan dan Zat

. Pencegahan AIDS

. Pencegah Penyakit Jantung

. Proses Penuaan,awet muda

. Resdung

. Kanser

. Luka Radikal Bebas

. Gejala Kelelahan Kronis

. Kencing Manis (Diabetes)

. Darah Tinggi

KEBAJIKAN ANDA

TAHFIZ QURAN-SG.TENGAR

Tahfiz Quran (T. Intan Perak)

100 % Asli-Natural

100 % Asli-VCOP + MADU
Keahlian dibuka kepada semua : Malaysia, Brunei, Singapura, Thailand, Indonesia dan lain-lain negara
Darah Tinggi Tairoid Hilang berat badan Sakit Kulit Kronik Buasir Lemah & Lesu

Mentor / Usahawan Bio-Asli

Saya Ahmad Bustamam B Harun  memang sentiasa sibuk dengan tugas-tugas produksi pembikinan drama TV dan sebagainya, selalu bergerak kemerata tempat untuk menguruskan produksi pengambaran dan kadang-kadang bertindak sebagai pelakon . Alhamdulillah dengan mengamalkan minyak kelapa dara sebagai pemakanan harian ianya dapat mengekalkan stamina dan menjaga kesihatan saya. Lebih menakjubkan lagi program spill over 5 ini boleh dijadikan perniagaan sambilan yang bergerak secara senyap tetapi pulangannya berbaloi. Saya secara peribadi menyarankan agar anda yang sibuk dengan tugasan harian supaya mencuba perniagaan senyap dan canggih ini. Ianya suatu idea yang hebat. Konsep perniagaan ini bukanlah skim pelaburan saham internet yang tiada produk, pejabat, tidak kenal pengarah yang hanya wujud secara maya. Saya sendiri sudah beberapa kali datang ke kilang dan Desaku juga aktif menaja drama-drama kami. Jika anda berminat menyertai group saya dan kita akan saling membantu , sila mendaftar sebagai downline di bawah saya . Id saya : A2015

Bio-asli.desaku memang satu program affiliate online dan offline yang terhebat di Malaysia, saya sudah aktif mempromosi sistem ini selama 6 bulan dan hasilnya sangat berbaloi. Bayangkan saya tidak perlu bawa produk kehulu ke hilir, semuanya syarikat yang uruskan secara pos percuma. Tapi tiap-tiap hari saya menjana pendapatan melalui sistem ini. Ianya sangat mudah dan keahlian pun percuma.  Dengan Produk berkualiti dan amat berkesan, ahli-ahli akan mendapat manfaat dengan menggunakan produk-produk hebat bio-asli ... malah akan memberikan pulangan lumayan serta stabil jika rajin berusaha mengembangkan network anda.  Dengan sistem payplan 20 level interaktif dan produk-produk hebat yang sentiasa di tambah dari masa ke semasa tidak mustahil pulangan yang amat lumayan menanti kita semua. Hubungi saya melalui email jika anda ingin mengetahui rahsia kejayaan saya.
 

Nama :Abd Samad B Abd Rasid
ID :asr8911
Hubungi saya : Sila klik web ini
http://bioasli-desaku.
blogspot.com
Alamat :
BANDAR PERDANA
SG. PETANI
8000 KEDAH

Nama saya Sabar B Hj. Sirat, dalam dunia lakonan saya lebih dikenali sebagai Zex Nordin dan dalam dunia julan langsung kawan-kawan memangil saya Wak JP. Dalam tahun 60an saya banyak berlakon filem-filem melayu antaranya Sabarudin Tukang kasut, Dajal Suci ( Hero pertama berpasangan dengan Sapiah Ibrahim), Siti Payung, Jambatan Maut, Tangkap Basah, Selendang Merah, Petualang dan banyak lagi. Wak tidak mahir apa jua sistem IT, walaupun berpengalaman luas,  lebih dari 25 tahun dalam perniagaan jualan langsung. Tapi Wak melihat ada ruang  terlalu luas dan peluang yang begitu besar boleh Wak manfaatkan dari pelan 20 bintang yang disediakan. Wak berpendapat cara perniagaan Desaku ini sangat unik dan mudah, maintainnya pun murah dan mengikut kemampuan , barang pun dihantar cara pos, kita cuma cari downline sebanyak yang mungkin , keahlian pun percuma. Wuhh !!! senang sangat.  Produk pun  baik dan power benar-benar membantu Wak. Hasilnya cukup lumayan, tak perlu kerja keras pun. Kepada sesiapa yang hendak tahu rahsia kejayaan Wak ,boleh telefon Wak sekarang. InsyAllah kita saling membantu.

Nama :Sabar B Hj. Siraj
Dalam Lakonan dikenali :
Zex Nordin , Wak JP (J.Langsung)
ID :105025
HP :0132344025
email :
Alamat :
No.6, Lorong Hj Siraj,
Jln Masjid Makmuriah
 Parit 1 Barat, Sg Besar,
45300 Selangor
   

Website:

www.bio-asli.desaku.net/daftar?id=105025

 
.
Desaku Maju Marketing
(SA0030870-W)
NO.1,2&3 IKS Tmn. Seri B.N.O
45100 Sabak Bernam, Selangor, Malaysia
Tel: +603-3213 8046  Fax :  + 603-3213 6563  Email : desaku@streamyx.com @ e_hijau@tm.net.my
atau SMS : desakutanya<jarak>tulis pertanyaan   - hantar ke 32781
Copyright 2005. DesaKu.net.  All Right Reserved