Maxx Shield Bio Deodoran | BIO-ASLI

Maxx Shield Bio Deodoran

Wangi, Putih, Selesa, Aura Luar Biasa

Maxx Shield Bio Deodoran

Ketiak Asemm Jadi OHSEMM!!!

Maxx Shield Bio Deodoran diformulasi dengan ekstrak Bambusa Arundinacea Stem (GREENSIL) yang berfungsi menghapuskan bakteria ketiak berbau tanpa menghalang proses perpeluhan berlaku. Maxx Shield Bio Deodoran juga bebas dari aluminium base, punca kanser dan dimentia. Sesuai digunakan oleh semua lapisan masyarakat tidak kira tua atau muda.

  • Perlindungan selama 24 jam
  • Memutihkan kulit bahagian ketiak
  • Merawat kegatalan di celah peha
  • Bebas dari "ALUMINIUM BASE"
  • Mempunyai 2 pilihan wangian
  • Menggunakan Teknologi Bio-Herba
MUDAH DIBAWA

Ianya mudah untuk dibawa kemana-mana dan juga mudah untuk disapu di bahagian ketiak untuk mendapatkan ketiak yang putih dan cantik.

MULTIFUNCTION

Selain boleh disapu di bahagian ketiak, MAXX SHIELD BIO DEODORANT juga boleh disapu dibahagian peha kanan dan kiri dan mana-mana bahagian yang sesuai untuk menghilangkan bau dan membunuh bakteria jahat dan juga akan menghasilkan wangian yang mengharumkan.

ADA DUA JENIS

MAXX SHIELD BIO DEODORANT ini mempunyai dua jenis dan hanya berbeza dari segi wangian.
i- Wangian Splendid / 40ml
ii- Wangian Escape / 40ml

Kelebihan Maxx Shield Bio Deodoran

MAXX SHIELD BIO DEODORAN

MAXX SHIELD BIO DEODORANT ini sudah 7 tahun di pasaran (diformulasi oleh Bio-Asli). Pro Maxx Series Bio Deodoran adalah formula terkini dan paling moden dihasilkan pada tahun 2018.

BEBAS ALUMINIUM BASE

MAXX SHIELD BIO DEODORANT direka khas yang bebas daripada menggunakan aluminium base. Ianya tidak menghalang pengeluaran peluh pada ketiak secara semulajadi berbanding dengan deodorant yang mengandungi aluminium base yang akan menghalang pengeluaran peluh yang menyebabkan bau busuk pada ketiak.

MENGANDUNGI GREENSIL

Bau busuk yang dihasilkan oleh ketiak akan diserap oleh Laptik Asid atau akan dimakan oleh Bakteria Lapto Kokos dan secara tidak langsung akan menghilangkan bau busuk pada ketiak. Dengan adanya esktrak carbon buluh hijau ini (teknologi france), keberkesanannya adalah 200% berbanding penggunaan carbon biasa.

MENGANDUNGI PROBIOPHYTE PHASE

MAXX SHIELD BIO DEODORANT mengandungai probiophyte phase yang bertindak untuk meneutralkan bakteria punca bau pada ketiak (teknologi france).

MENGANDUNGI ROYALYS D

MAXX SHIELD BIO DEODORANT mengandungi royalys d yang bertindak menegangkan kulit dan anti penuaan.

MENGANDUNGI MULTIEX BSASM

MAXX SHIELD BIO DEODORANT mengandungi multiex bsasm yang bertindak untuk merawat masalah kulit dan melawan jangkitan kulit.

Bio-Asli : Minyak Kelapa Dara No. 1 Di Malaysia

Dapatkan promosi atau diskaun istimewa apabila anda mendaftar

Daftar Akaun

Bio-Asli : Minyak Kelapa Dara No. 1 Di Malaysia

Dapatkan promosi atau diskaun istimewa apabila anda membeli

Beli Sekarang
TOP